На березі Тиси румунські прикордонники виявили ще одного потепельника

На березі Тиси румунські прикордонники виявили ще одного потепельника

Румунські прикордонники повідомили про виявлення тіла ще одного чоловіка на березі річки Тиса, який намагався нелегально перетнути кордон України.

Про це пише Прикордонна служба України.

"Загиблий – чоловік середнього віку з ознаками довготривалого перебування у воді. Виявили тіло прикордонники Румунії зі свого боку кордону, про що повідомили українських колег. Особу потопельника наразі встановлюють, оскільки документів при ньому не знайдено", - йдеться у дописі.

У ДПСУ заявили, що цей випадок став 25-им летальним на річковій ділянці кордону під час незаконного перетину з початку повномасштабної війни.

"Вкотре закликаємо громадян уникати подібних ризиків й не нехтувати своїм життям і здоров’ям", - написали в ДПСУ.

Варто нагадати, що 28 квітня на Закарпатті під час патрулювання українсько-румунського кордону прикордонники знайшли тіла двох потопельників у річці Тисі.

Потопельників знайшли ввечері, проте через високі пороги та сильну течію дістати тіла з води вдалося лише на ранок. Особи загиблих встановлюються.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Києві на території Дарницького району з 6 по 10 травня триватимуть військові навчання, мешканців наполегливо просять не знімати та не оприлюднювати відео з технікою та бійцями. 

Головне