Перегляд: Публікації

18 травня набере чинності новий закон про мобілізацію. Що він змінює у військово-транспортному обов'язку громадян та як порушників законодавства про мобілізацію обмежать у праві на керування автівкою, розбирався "Ми – Україна".

Детальніше

16 травня, у третій четвер травня, українці відзначають вже традиційне, хоча й неофіційне свято – Всесвітній день вишиванки. Цікаві факти про українську вишиванку та історію її шанування.

Детальніше

Кабмін пропонує вже з 1 липня цього року підвищити акцизи на усі види пального. Поступово, до 2028 року, їхній рівень хочуть вивести до тих, які містяться у європейському законодавстві. "Ми – Україна" розбирався, що це означає для споживачів.

Детальніше

Верховна Рада ухвалила у другому читанні законопроєкт 10379, яким підвищує адміністративну відповідальність за порушення правил військового обліку, законодавства про оборону та мобілізацію. Які штрафи та за які порушення передбачені та у чому особливості їхнього стягнення?

Детальніше

8 травня учасники основної сесії НМТ отримали запрошення із датою, часом та місцем тестування. 14 травня розпочнеться основна сесія, у якій братимуть участь майже 290 тис. осіб. Що треба знати про цьогорічне тестування?

Детальніше