Зурабішвілі прокоментувала візит доньки Лаврова в Грузію та рейси в рф

Зурабішвілі прокоментувала візит доньки Лаврова в Грузію та рейси в рф

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі прокоментувала візит доньки очільника Міністерства закордонних справ рф Сергія Лаврова Катерини. Глава держави закликала народ бойкотувати авіакомпанії що літають у росію.

Про це повідомило видання NewsGeorgia. Вона, зокрема, відреагувала на весілля брата чоловіка Катерини, який вирішив відгуляти його в Кахетії, східному краї Грузії.

"З приводу сьогоднішньої події... Я нарешті отримала запевнення від міністра внутрішніх справ, що сім'я, люди, які сьогодні збиралися оплатити другу половину весілля, виїхали, і таким чином весілля не відбудеться. Це перемога суспільства, як і від'їзд Гаврилова з цієї країни", - заявила Зурабішвілі.

Президентка також назвала неприйнятною ситуацію, коли офіційні особи та органи, відповідальні за безпеку країни, кажуть, що не мають інформації про те, перебувають чи ні на території Грузії особи, які знаходяться в санкційних списках країн-партнерів.

Крім того, грузинська президентка оголосила бойкот авіакомпанії Georgian Airways. Вона закликала співгромадян приєднатися. За її словами, вона бойкотуватиме авіакомпанію, "яка за гроші готова на все, і всі бачили і чули радісні заяви її керівництва" у зв'язку з початком польотів до росії.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше,

Головне