Зеленський про ядерні погрози Путіна: Ніхто не знає, що у нього в голові

Зеленський про ядерні погрози Путіна: Ніхто не знає, що у нього в голові

Російський диктатор Володимир Путін здатний вжити ядерну зброю, проте його наміри залишаються невизначеними.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю для Fox News. 

Зеленський підкреслив, що Путін вже не вперше загрожує світу ядерними ударами, однак ніхто не може передбачити, чи здійснить він це. 

“Ніхто не знає, що у нього в голові. Він може використати ядерну зброю проти будь-якої країни в будь-який час. Або ні. Я не впевнений, що він це зробить”, - зазначив Зеленський.

Президент також вказав на непередбачуваність Путіна, відзначивши, що “жодна адекватна людина не може просто отак прийти в Україну і робити те, що він зробив”. 

Однак, за словами Зеленського, Путін, можливо, боїться використати ядерну зброю, оскільки цінує своє життя та контроль над іншими.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський відреагував на нещодавні заклики спікера Палати представників США республіканця Майка Джонсона щодо звільнення українського посла в США Оксани Маркарової.

Як писали “Ми-Україна” раніше, близько семи тисяч жителів тимчасово окупованих територій сходу та півдня України з початку року підписали контракти з російськими окупаційними військами через безробіття та дезінформацію.

Головне