Захисники неба збили 41 російських безпілотників

Захисники неба збили 41 російських безпілотників

Сили оборони збили 41 російських безпілотників із 80, якими окупанти атакували Україну. Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ

Крім того, ще 32 – локаційно втрачені, один полетів у напрямку Білорусі.

"У ніч на 27 жовтня 2024 року (із 21.00 26 жовтня) противник атакував 80 ударними БпЛА типу Shahed та безпілотниками невстановленого типу із напрямків Орел, Курськ, Приморсько-Ахтарськ – рф", - йдеться в повідомленні.

Повітряний напад відбивали зенітні ракетні війська, авіація, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

"Станом на 09.30 підтверджено збиття 41 ворожого БпЛА в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Київській, Сумській, Кіровоградській, Черкаській, Житомирській, Хмельницькій та Чернігівській областях. Більшість ворожих БпЛА збито на Одещині та Київщині", -  пише пресслужба Повітрях сил.

Нагадаємо, що російські війська завдали 3 058 ударів по лінії фронту та житловому сектору Донеччини, внаслідок чого загинули двоє цивільних, дев’ять осіб отримали поранення, серед яких чотири поліцейських.

Як писав “Ми-Україна” раніше, армія російської федерації намагалась провести штурм українських позицій у Курській області, але українські десантники розбили їх. 

Головне