Загибель Пригожина може дати тріщини для режиму Путіна, – Юсов

Загибель Пригожина може дати тріщини для режиму Путіна, – Юсов

"Вагнер" не спричинить швидких руйнувань в росії, але загибель їх ватажка Євгена Пригожина може дати тріщину у режимі президента Володимира Путіна.

Про це розповів представник ГУР МО України Андрій Юсов в ефірі телеканалу "Ми-Україна".

"Попри всі емоції після низки подій на болотах і та ТОТ, треба розуміти, що життя триває і рухатись далі. росія велика за територією держава, і лише одна структура ПВК "Вагнер" не спричинить дуже швидких руйнувань, але це може запустити чергові процеси. Для режиму Путіна це чергові речі, які підмивають" підвалини" цього режиму існування", – сказав він.

https://weukraine.tv/shho-bude-z-vagnerom-pislya-smerti-prygozhyna/

Нагадаємо, у середу ввечері, 23 серпня, у Тверській області впав приватний літак. Виявилося, що він належить засновнику ПВК “Вагнера” Євгена Пригожина. Він був у списку пасажирів літака. Всього в результаті аварії загинули 10 осіб. За деякими даними, літак Пригожина могла збити російська ППО.

Згодом офіційно стало відомо, що Євген Пригожин був у літаку, який впав у Тверській області.

24 серпня тіла ватажка ПВК “Вагнер” Євгена Пригожина і його поплічників вивозять з місця аварії літака у Тверській області. За попередньою інформацією, їх доставляють до моргу в бюро судмедекспертизи.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський привітав українців із Днем Незалежності. Ролик записано на тлі муралу із Олександром Мацієвським – захисником, який перед розстрілом в обличчя російських військ вигукнув “Слава Україні!”.

Головне