З початку року близько семи тисяч жителів ТОТ підписали контракт з армією рф, - ЦНС

З початку року близько семи тисяч жителів ТОТ підписали контракт з армією рф, - ЦНС

Близько семи тисяч жителів тимчасово окупованих територій сходу та півдня України з початку року підписали контракти з російськими окупаційними військами через безробіття та дезінформацію.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

З початку 2024 року близько семи тисяч місцевих жителів підписали контракти зі збройними силами рф. Основною причиною цього є високий рівень безробіття та складне матеріальне становище населення. Крім того, агресивна дезінформаційна кампанія з боку росії продовжує сприяти вербуванню.

Окупаційні війська активно намагаються “підкупити” населення, обіцяючи земельні ділянки в обмін на службу. Центр національного спротиву наголошує, що всі воєнні злочини окупаційного режиму фіксуються для притягнення винних до відповідальності після деокупації територій.

Нагадаємо, російські окупанти утримують понад 23 тисячі громадян України у пунктах тимчасового розміщення на території рф, зокрема 6127 дітей.

Як писали “Ми-Україна” раніше, в ніч на 29 вересня було завдано успішного удару по арсеналу ракетно-артилерійського озброєння окупантів у Волгоградській області, де за інформацією, зберігали іранські ракети.

Головне