Якщо Кадиров помре, на його місце поставлять контрольовану рф людину, - політолог

Якщо Кадиров помре, на його місце поставлять контрольовану рф людину, - політолог

У разі смерті глави Чеченської республіки Рамзана Кадирова на його місце поставлять контрольовану рф людину. Таку думку висловив політолог Олег Лісний в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

За його словами, ця людина буде 100% лояльна до російського диктатора Володимира Путіна.

"Якщо він піде з життя від хвороби, то на його місце поставлять знову ж таки контрольовану людину, 100% яка буде лояльна до Путіна. Тому що Путіну зараз якогось лідера там ставити, який гіпотетично може подумати про якусь належність чи ще щось… Путіну зараз треба стабільність скрізь, де можна. З "вагнерами" він розібрався, з Чечнею думаю теж розбереться", - зазначив експерт.

Також він додав, що у "системі Кадирова" стався збій і він відчув себе вільним і людиною, яка може щось вирішувати. 

"В нього були моменти, коли він був дуже вірним. Але десь і в нього, і в Пригожина стався збій в "системі", вони десь побачили себе якимись людьми, що можуть щось вирішувати. І головне, що це побачив Путін. І ця незрозуміла поведінка Кадирова під час маршу Пригожина, який їхав-їхав і не доїхав, потім кланявся і казав, що так буває. Думаю, Путін такого не пробачає. Він зараз заляканий і дуже багато інформації, що він перебуває в стані параної", - пояснив ескперт.

Як повідомляли "Ми-Україна", раніше Олег Лісний розповів, що Рамзан Кадиров вбивав людей у інших країнах, зокрема блогерів, які йому не подобались.

Головне