Ворог вранці атакував підрозділ ДСНС у Нікополі: надзвичайники показали наслідки

Ворог вранці атакував підрозділ ДСНС у Нікополі: надзвичайники показали наслідки

Військовослужбовці армії рф вранці 8 серпня завдали цілеспрямовано удару по території підрозділу Держслужби з надзвичайних ситуацій у Нікополі. Як розповіли у ДСНС напад був здійснених із застосування БпЛА.

"Внаслідок удару вибито вікна пожежного депо та пошкоджено техніку рятувальників", - йдеться у повідомленні.

Минулось без жертв або травмованих.

За даними Дніпропетровської ОВА, протягом доби ворог атакував Нікопольський район артилерією та дронами-камікадзе. Під удар потрапили Нікополь, Покровська і Мирівська громади. Двоє чоловіків віком 37 і 66 років отримали поранення, їм надано амбулаторну допомогу. Внаслідок нічних обстрілів було травмовано хлопчика 12-річного віку. Зафіксовано пошкодження багатоповерхівки, двох приватних будинків, гаражу та трьох господарських споруд, одна з яких повністю знищена. Також постраждали об'єкти інфраструктури, комунальне підприємство, автомобіль та лінії електропередач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покровськ є воротами у Дніпропетровську область: Грабський про цілі росіян на Донеччині

Вночі 8 серпня захисники неба з ПвК "Схід" успішно знищили дві ворожі цілі над областю – ракету та розвідувальний безпілотник. Як відомо, в цілому за ніч противник запустив по Україні два "Іскандера-М", дві Х-59 та чотири "шахеди"

Як писав "Ми-Україна" раніше, в результаті російських обстрілів Херсонщини минулої доби в області поранень зазнали восьмеро цивільних. Агресор накривав вогнем обласний центр та 16 інших населених пунктів регіону. 

Головне