Ворог намагається наступати на Часів Яр, – Сирський

Ворог намагається наступати на Часів Яр, – Сирський

Підрозділи окупаційного війська не припиняють активних наступальних дій на Бахмутському напряму, зокрема тисне на Часів Яр та веде бої поблизу Богданівки. Про розповів Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.

На Куп'янському напрямку ворог продовжує штурми Синьківки. Це село потрібне росіянам для подальшого наступу на Куп'янськ. 

На обох відтинках фронту противник наростив використання техніки, яку використовує для прикриття піхоти. На штурми тут рф використовує "штормівців" та компенсує втрати резервами з інших напрямків. 

На Лиманській ділянці окупанти займаються перегрупуванням та готуються до наступальних дій. Водночас противник активізував використання КАБів на вказаному напрямку.

Попри виснажливі бої та непрості умови українські оборонці продовжують стримувати агресора та не дають йому змоги рухатися вперед. 

Нагадаємо, днями керівник пресслужби Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо розповідав, що на Куп'янському напрямку росіяни не полишають спроб "взяти" Синьківку, на Лиманському - Терни, а на Бахмутському - ворог суне на Часів Яр. Ці населені пункти ворогу потрібні для подальшого наступу та зрештою виходу на адмінмежі Донеччини та Луганщини.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Генштаб ЗСУ повідомив про покращення тактичного положення Сил оборони на Авдіївському напрямку

Головне