Воллес виправдався за свої слова про невдячність України

Воллес виправдався за свої слова про невдячність України

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що його слова щодо необхідності Україні бути більш вдячною за надану допомогу, були сприйняті неправильно. Про це він написав у Facebook.

"Мої коментарі про те, як найкраще підтримати Україну, викликали неабияку зацікавленість, а деякі з них були перекручені", - заявив Воллес.

При цьому очільник британського оборонного відомства наголосив, що Британія досить сильно підтримує Україну і така підтримка є не у всіх інших країнах.

"Я говорив про необхідність для України іноді визнавати, що в багатьох країнах і в деяких парламентах немає такої сильної підтримки, яка є у Великій Британії", - наголосив Воллес.

Разом з тим він запевнив, що буде підтримувати Україну, скільки буде потрібно.

"Я особисто продовжуватиму підтримувати Україну до кінця, стільки, скільки буде потрібно", - наголосив міністр оборони Великої Британії.

Як повідомляли "Ми-Україна", міністр оборони Великої Британії Бен Воллес дорікнув українцям через невдячність. Він заявив, що країни Заходу не можуть віддати Україні всю зброю. Його заяву прокоментував прем’єр-міністр Британії Ріші Сунак. За його словами, Україна, її громадяни та Президент Зеленський постійно дякують за надану допомогу.

Згодом Президент Володимир Зеленський відповів на докори міністра оборони Великої Британії Бена Воллеса про невдячність українців через кількість переданої зброї.

Головне