Волинські рятувальники підсилять пожежників на Донеччині

Волинські рятувальники підсилять пожежників на Донеччині

Група рятувальників з Волині вирушили на схід України для підсилення пожежних підрозділів у прифронтових територіях. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України.

"20 травня розрахунки рятувальників Волинського гарнізону вирушили на схід України для виконання завдань за призначенням, у тому числі й щодо реагування на надзвичайні ситуації, пов'язані з військовою агресією", – йдеться у повідомленні. 

Особовий склад відбув разом з пожежно-рятувальною технікою та спорядженням. Також їх забезпечили захисним одягом, бронезахистом та медичними аптечками.

Для роботи на прифронтових територіях вирушили працівники ДСНС Закарпаття, Івано-Франківщини, Львівської та Тернопільської областей.

Нагадаємо, кабінет міністрів ухвалив постанову про порядок призову, яка деталізує умови нового закону про мобілізацію. Найважливіші норми з нього щодо повісток, обов'язку мати при собі військово-облікові документи і підтвердження права на відстрочку розбирав "Ми – Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, працівники Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування стосовно львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича. Про це повідомили у Державному бюро розслідувань.

Головне