Вночі безпілотники вдарили по двох паливозаправних станціях в росії

Вночі безпілотники вдарили по двох паливозаправних станціях в росії

Влада Орловської області росії повідомила про атаку дронів на паливозаправну станцію в місті Лівні.

Про це заявив губернатор області Андрій Кличков.

"Було пошкоджено частину фасаду адміністративної будівлі, і співробітники оперативних служб та адміністрації міста негайно прибули на місце для локалізації та усунення наслідків. Під час їхньої роботи на території АЗС впав ще один безпілотник", – написав він у Telegram.

Влучання зафіксували у місті Лівни. Атаки зазнали АЗС "Роснефть" та АГЗС Nord газ, які розташовані поруч з Лівенською нафтобазою.

Місцеві жителі повідомили про близько семи вибухів. Влада регіону заявила, що внаслідок атаки загинув водій пожежної частини, а ще троє людей отримали поранення.

За інформацією Telegram-каналу ASTRA, пошкоджено дві станції: АЗС "Роснефть" та АГЗС Nord газ, обидві розташовані поблизу Лівенської нафтобази.

В Міноборони рф поки не коментували атаку БпЛА в Орловській області.

25 травня партизани з руху "АТЕШ" здійснили чергову операцію, зірвавши постачання військових вантажів окупантам. Вони зруйнували релейну шафу на залізничній лінії в російському Ярославлі, що призвело до часткової зупинки руху поїздів.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, втрати російських окупантів від початку повномасштабного вторгнення в Україну досягли близько 502 340 осіб.

Головне