Вгатили балістикою: росіяни завдали удару по Запорізькому району

Вгатили балістикою: росіяни завдали удару по Запорізькому району

Російські військові у понеділок, 30 жовтня, близько опівдня здійснили черговий ракетний удар по Запорізькій області. Для атаки противник попередньо застосував балістичне озброєння, поінформував очільник місцевої ОВА Юрій Малашко. 

"Прилетіло" по одному з об'єктів соціальної інфраструктури Запорізького району. В результаті атаки його зруйновано. 

На місці влучання тривають роботи з ліквідації наслідків. 

Станом на зараз даних про потерпілих ОВА не отримувала. 

Як відомо, сигнал повітряної тривоги став лунали у Запоріжжі та області о 11:07. У Повітряних силах ЗС України попередили про загрозу використання росіянами балістики. "Приліт" стався близько 11:28.

Нагадаємо, в Одесі та Одеському районі вранці 30 жовтня пролунала серія гучних вибухів, місцеві ЗМІ та пабліки нарахували щонайменше три. Тривога на Одещині увімкнулась о 8:33, приблизно в ті ж хвилини стало відомо про перший вибух. У Повітряних силах допустили, що для завдання удару ворог міг застосувати балістику. Речник ПС Юрій Ігнат зазначив, що якщо ракети летіли з території поки що окупованого Криму для подолання відстані до Одеси їм потрібно небагато часу - "від старту до прильоту - лічені хвилини". В Одеській ОВА згодом уточнили, що ключовою ціллю окупантів став судноремонтний завод.

Як писав "Ми-Україна" раніше, СБУ повідомила про затримання російського агента, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя, аби шпигувати за колонами Збройних сил України. 

Головне