В Україні опади не очікуються, подекуди до 17° тепла

В Україні опади не очікуються, подекуди до 17° тепла

В Україні очікується переважно суха погода з помірними температурами до кінця жовтня, у п'ятницю 25 жовтня температура повітря вдень становитиме 9-14° тепла, а на Закарпатті, Прикарпатті та півдні країни потеплішає до 17°. Про це повідомили у  Українському гідрометцентрі.

Вранці в західних регіонах, Житомирській, Вінницькій та північно-східних областях можливий туман. Вітер північно-західний, помірний - 5-10 м/с. На сході країни можливий невеликий дощ.

У Києві та області найближчими днями опадів не передбачається. У столиці денна температура триматиметься на рівні 11-14°, а на Київщині - 9-15° тепла.

На вихідних 26-27 жовтня погода залишиться сухою по всій території України. Нічна температура становитиме 2-7° тепла, подекуди до 2° морозу на сході та північному сході. Вдень повітря прогріється до 10-15°, а на Закарпатті та заході країни - до 19°.

На початку наступного тижня істотних змін у погоді не очікується. Лише 29 жовтня на сході можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі становитиме 3-9°, вдень 10-19° тепла залежно від регіону.

Нагадаємо, київське "Динамо" 24 жовтня не змогло перервати серію поразок, програвши на виїзді римській "Ромі". Зустріч завершилась з рахунком 0:1.

Як писали "Ми-Україна" раніше, США закликали країни "Великої сімки" запровадити санкції проти російських паладію та титану. Як  пише Bloomberg, таку пропозицію було висловлено на зустрічі заступників міністрів фінансів G7, що пройшла у Вашингтоні.

Головне