В Україні через негоду загинули 10 людей, а 23 поранені - МВС

В Україні через негоду загинули 10 людей, а 23 поранені - МВС

В Україні через негоду загинули 10 людей, а 23 поранені. Про це повідомив очільник Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко.

Серед постраждалих є двоє дітей.

"Усього відбуксовано з переметів 1530 транспортних засобів. Внаслідок ускладнення погодних умов загинули 10 людей – на Одещині, Харківщині, Миколаївщині та у Києві. 23 людини постраждали, серед них є 2 дитини. На державному та регіональному рівнях функціонують штаби з ліквідації наслідків негоди", - йдеться у повідомленні.

Найбільша кількість загиблих - в Одеській області, де загинуло п'ять громадян. На Миколаївщині - двоє загиблих. Також летальні випадки внаслідок ускладнення погодних умов зафіксували на Харківщині та у Києві.

 Вісім автодоріг на Миколаївщині та Кіровоградщині залишаються перекритими для руху. Знеструмлені 411 населених пунктів у 11 областях. 

Нагадаємо, українські енергетики продовжують відновлювальні роботи у південних регіонах, де негода залишила без світла безліч користувачів. Зокрема, фахівцям вдалося відновити роботу однієї з високовольтних ліній на Одещині. Про це провідомили у НЕК "Укренерго".

Водночас в компанії наголосили, що через шторм, який триває і досі,  ремонтним бригадам не вдається пришвидшити роботи.

Як писали "Ми-Україна" раніше, 29 листопада, Україну накриє новий циклон, який принесе сніг та дощі. Однак негода не буде настільки складною, як це було у неділю та понеділок.

 

Головне