В Повітряних силах показали відео знищення підземного пункту управління рф на Курщині

В Повітряних силах показали відео знищення підземного пункту управління рф на Курщині

Український винищувач завдав удару керованою авіабомбою AASM Hammer по підземному командному пункту російських військ на Курському напрямку.

Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, де він також опублікував відповідне відео.

"Авіація Повітряних Сил щодня завдає ударів по об’єктах противника на Курському напрямку. На відео – український винищувач денацифікує підземний ворожий пункт управління керованою авіабомбою AASM Hammer. Дякую за роботу", – прокоментував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський продемонстрував українські розробки зброї

Нещодавно у Генеральному штабі Збройних сил України показали, як наші пілоти проходили у Данії навчання на західних винищувачах F-16. У Генштабі висловили подяку західним партнерам, зокрема НАТО та Данії, за допомогу у освоєнні західних винищувачів.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками місцевого бізнесу на Дніпровщині. Обговорили детінізацію економіки, збереження робочих місць, податкові зміни та програму "Зроблено в Україні".

Головне