В ОВА розповіли про стан постраждалих внаслідок удару по Харкову

В ОВА розповіли про стан постраждалих внаслідок удару по Харкову

Внаслідок обстрілів Харкова, які російські окупанти здійснили 14 травня, двоє людей отримали серйозні поранення та наразі перебувають у лікарнях міста.

Про це повідомляє Харківська ОВА.

Восьмирічна дівчинка, яка отримала травми під час обстрілу, знаходиться на стаціонарному лікуванні в хірургічному відділенні. Її стан стабільний.

11-річній дівчинці діагностували акубаротравму та струс головного мозку.  Надали необхідну медичну допомогу. Наразі вона лікується амбулаторно.

47-річний чоловік, який отримав травми внутрішніх органів під час обстрілу, знаходиться у реанімації хірургічного відділення. Його стан стабільний після проведеної операції.

Ще двом цивільним, 36-річному чоловіку з акубаротравмою та 78-річній жінці з закритою черепно-мозковою травмою легкого ступеня, надали амбулаторну допомогу.

Нагадаємо, протягом 14 травня окупанти обстріляли три райони Харкова різними видами озброєння, включаючи С-300, безпілотні літальні апарати (БПЛА) та УМБП Д-30. Ці напади призвели до пошкодження приватних та багатоквартирних будинків, навчальних закладів та цивільних автомобілів, а також призвели до поранень 22 людей.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, Харківській міський голова Ігор Терехов заявив, що потреби в евакуації цивільного населення з Харкова наразі немає.

Головне