В Офісі президента розкрили план перемоги Зеленського

В Офісі президента розкрили план перемоги Зеленського

В Офісі президента розкрили план перемоги президента Володимира Зеленського. Він ґрунтується на тому, що міжнародні партнери дозволять Україні бити вглиб території росії.

Про це розповів радник голови Офісу президента Сергій Лещенко в ефірі телемарафону.

За його словами, україснький лідер на конференції Ялтинської європейської стратегії прозоро натякнув на свій план перемоги. Зеленський дав зрозуміти, що план значною мірою залежить від рішення президента США Джо Байдена, і що нові можливості для України полягають у тому, щоб вдарити по аеродромах, базах і сховищах на російській території, звідки злітають літаки та запускають ракети, що бомблять українські міста.

Лещенко підкреслив, що доки Україна не отримає дозвіл на удари по російській території, реалізувати план перемоги буде неможливо.

Він нагадав, що дозвіл досі не наданий через побоювання американських політиків, які пам’ятають Карибську кризу і вважають, що росія може застосувати ядерну зброю.

Раніше голова МЗС Польщі Радослав Сікорський заявив, що Захід не повинен серйозно сприймати російські погрози щодо використання ядерної зброї при ухваленні рішень стосовно зняття обмежень на застосування Україною західного озброєння.

Як писав "Ми-Україна" раніше, МЗС України звернулося до ООН та МКЧХ з проханням про гуманітарну допомогу в Курській області.

Головне