В Австрії мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП, серед загиблих - діти

В Австрії мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП, серед загиблих - діти

В Австрії перекинувся мікроавтобус з українцями. Аварія сталась у суботу, 12 серпня, близько 7:00. Внаслідок ДТП загинуло четверо людей, серед них діти.

Як пише RMF FM, транспортний засіб з громадянами України на борту перевернувся, пробив загородження мосту й впав на ґрунтову дорогу, що пролягала під автобаном.

Внаслідок інциденту загинули чотири людини — двоє дорослих та двоє дітей (у віці кількох місяців та 3 років). За даними видання, автобус був з польськими номерами, проте в ньому перебували виключно українці.

Ще одна дитина отримала легкі травми. Інші три пасажири отримали легкі поранення. Водій, який вижив в аварії, сказав, що заснув на кілька секунд.

Нагадаємо, наприкінці липня у Туреччині в ДТП загинула українка. Аварія сталася у місті Аланія на південному заході Туреччини. Туристичний мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою, в результаті чого загинув водій автобуса, а також українка, яка була гідом. Також в автобусі їхали 12 туристів з Казахстану. Шість з них отримали серйозні травми і потрапили до місцевих лікарень.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 10 серпня на Миколаївщині сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинуло троє людей.

Головне