В Авдіївці з шести магазинів залишився лише один, люди починають активніше виїжджати з міста

В Авдіївці з шести магазинів залишився лише один, люди починають активніше виїжджати з міста

В Авдіївці з шести магазинів залишився лише один, люди починають активніше виїжджати з міста. Про це розповів керівник Авдіївської МВА Віталій Барабаш у "Єдиному марафоні" каналу "Ми-Україна". 

"За останні пару днів дуже багато людей записується на евакуацію. Люди втомились за майже місяць під такими обстрілами, за цей період загострення з шести магазинів залишився один. Три вщент розбомбили. Три дні прицільно били по тих локаціях, де збираються люди масово - магазини, волонтерський пункт, лікарні", — розповів керівник Авдіївської МВА Віталій Барабаш.

Підприємець останнього магазину також планує закриватися, через те, що завозити продукти стало важче. Також не виключають того, що окупанти гатять по цивільним об'єктам через дорозвідку.

Він додав, що у місті поки залишаються 1574 особи.

Нагадаємо, російське окупаційне військо підготувалось до чергової хвилі наступальних дій на Авдіївку і вона "однозначно буде", розповів в ефірі "Ми-Україна" очільник Авдіївської МВА Віталій Барабаш.

"Третя хвиля однозначно буде. Ворог перегруповувався після другої хвилі невдалих штурмових дій, підтягував резерви як техніки, так і особового складу. Скоріше всього вони вже готові до третьої хвилі, але погодні умови їм не дають застосовувати техніку. Майже тиждень падав рясний дощ, ґрунти дуже важкі і техніка не їде", - розповів він. 

Барабаш зауважив, що всі свої невдачі на передовій російські загарбники компенсують кількістю обстрілів зі ствольної та реактивної артилерії, а також авіаракетних та авіабомбових ударів. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське військо за минулу бойову добу, 6 листопада, позбулося ще понад 580 бійців у боях на Таврійському напрямку. На додачу, українські оборонці утилізували ще понад 30 одиниць військової техніки противника, серед яких важка вогнеметна система залпового вогню "Сонцепьок" та дві САУ "Мста-С".

 

Головне