Україна та Фінляндія провели новий раунд переговорів щодо безпекової угоди

Україна та Фінляндія провели новий раунд переговорів щодо безпекової угоди

На виконання Спільної декларації G7 Україна провела черговий раунд переговорів із Фінляндією щодо укладення двосторонньої безпекової угоди. Про це повідомляє Офіс президента.

Фінська сторона була представлена делегацією урядовців на чолі із представниками Міністерства закордонних справ. Українську делегацію під час цього раунду очолював заступник голови ОП Ігор Жовква.

"До складу делегації увійшли представники Міністерства закордонних справ, Міністерства оборони та Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України тощо", - повідомили в Офісі президента.

Нагадаємо, на Рівненщині продовжують зводити нові укріплення. В ОВА показали, як вони виглядають.

Прогрес в облаштуванні нових оборонних рубежів показав голова Рівненської ОВА Олександр Коваль. Також він зазначив, що всі роботи проводяться у координації з військовими.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росіяни заявили про атаку безпілотниками по Бєлгороду 13 березня, під час якої дрон пошкодив будівлю ФСБ, ще один врізався в житловий будинок. 

Діалог відбувся між представниками фірми "Дель-вікна" з Орла та "потенційним клієнтом". Спілкувалися деякий Єгор з Володимиром Вікторовичем, який нібито працює у ФСБ.

Головне