У Вовчанську росіяни залучають до боїв громадян Єгипту, – ОТУ "Харків"

У Вовчанську росіяни залучають до боїв громадян Єгипту, – ОТУ

На Харківському напрямку армія ворога почала залучати іноземних добровольців, зокрема громадян Єгипту. Про це повідомили в ОТУ "Харків".

Окремі позиції противника передали від штурмових загонів 4-ї добровольчої штурмової бригади підрозділам 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії у північній частині міста.

У Вовчанську ворог активізував повітряну розвідку за допомогою БпЛА, проводить переміщення особового складу, повідомили військові.

"У Вовчанську ворог активізував повітряну розвідку за допомогою БпЛА, проводить переміщення особового складу. Відмічено передачу окремих позицій противника від штурмових загонів 4-ї добровольчої штурмової бригади підрозділам 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії у північній частині міста. До ведення бойових дій противник залучає іноземних добровольців, зокрема, громадян Єгипту", — ідеться у повідомленні.

В районі населеного пункту Лозовая Рудка (рф) окупанти провели евакуацію власних безповоротних втрат.

Нагадаємо, окупанти здійснили черговий напад на мирне населення Херсонщини в суботу, 3 серпня. Безпілотники атакували жителів Антонівки, Кіндійки та Білозерки, залишивши за собою шлейф руйнувань та людських страждань. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Роман Мрочко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба вирушив до Африки. Він як глава МЗС вперше відвідає три країни. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ.

Головне