У Twitter незабаром буде новий логотип

У Twitter незабаром буде новий логотип

У соціальної мережі Twitter найближчим часом буде новий логотип. Про це повідомив американський підприємець і власник компанії Twitter Ілон Маск у своєму профілі в соцмережі.

"І незабаром ми попрощаємося з брендом Twitter і, поступово, з усіма пташками. Якщо сьогодні (23 липня, - ред.), ввечері опублікують достатньо хороший логотип X, завтра ми оприлюднимо його в усьому світі", - написав Ілон Маск.

Крім того, через деякий час американський мільярдер оприлюднив короткий відеоролик з великою літерою Х. Він не пояснив його значення.

Раніше Маск вже змінював логотип бренду на короткий час. На початку квітня Twitter отримав в якості логотипа собаку, яка є символом криптовалюти Dogecoin. Після цього вартість Dogecoin зросла на 30% - з 7,7 цента до 10,2 цента.

Нагадаємо, гендиректор SpaceX і Tesla та власник Twitter Ілон Маск нещодавно запустив свій новий, довгоочікуваний стартап штучного інтелекту xAI, який має намір кинути виклик OpenAI у своїй спробі створити альтернативу ChatGPT. Маск представив команду, що складається з інженерів з тих великих американських технологічних фірм, яким він сподівається кинути виклик.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, соцмережа Twitter тимчасово обмежує для користувачів кількість переглядів постів на добу. Це робиться заради протистояння екстремальному рівню збору даних та маніпуляціями із системою. Спочатку Маск написав, що обмеження буде у 6000 постів на добу, які можна прочитати, для користувачів з синьою галочкою, до 600 постів на добу для інших акаунтів і до 300 для нових користувачів.

Головне