У США ведуть розслідування через величезний логотип на офісі Twitter

У США ведуть розслідування через величезний логотип на офісі Twitter

У США тепер розслідують новий величезний логотип на офісі Twitter у вигляді літери "X". Нещодавно власник платформи, американський мільярдер Ілон Маск змінив лого компанії.

Про це повідомило інформаційне агентство Associated Press. Як зазначається, встановлення нового логотипу порушує місцеві закони.

За законами Сан-Франциско, де і розміщений офіс компанії Twitter, перш ніж встановити вивіску чи логотип на будівлі, потрібно отримати на це відповідний дозвіл.

"Для встановлення цього знаку також необхідна перевірка та погодження планування. Місто подає скаргу та розпочинає розслідування", - заявили в Департаменті будівельної інспекції Сан-Франциско.

Спочатку влада Сан-Франциско не дозволила працівникам компанії Twitter прибрати старий логотип з будівлі офісу. Співробітники не подбали про безпеку пішоходів та не обгородили тротуар. Саме тому в ситуацію довелося втрутитися поліції.

https://twitter.com/elonmusk/status/1685211486669484032

Нагадаємо, американський підприємець і власник компанії Twitter Ілон Маск у своєму профілі в соцмережі розповів, що у соціальної мережі Twitter найближчим часом буде новий логотип. Крім того, через деякий час американський мільярдер оприлюднив короткий відеоролик з великою літерою Х. Він не пояснив його значення.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Twitter погрожує подати в суд на Meta Platforms через запуск платформи Threads з аналогічним функціоналом. Вона запрацювала 6 липня і наразі має 30 млн користувачів. Як зазначається, юрист Twitter Алекс Спіро надіслав листа генеральному директору Meta Марку Цукербергу. У ньому він стверджує, що корпорація найняла колишніх співробітників Twitter, які “мають доступ до комерційних таємниць Twitter та іншої вкрай конфіденційної інформації”.

Головне