У російській Пермі загорівся житловий будинок після вибуху на газопроводі

У російській Пермі загорівся житловий будинок після вибуху на газопроводі

У Пермському краї росії, у селищі Куєда, ввечері в четвер, 8 лютого, загорівся житловий будинок після потужного вибуху на газопроводі.

Про це повідомляють росЗМІ. Як зазначається, у Куєді також триває сильна пожежа, яка охопила три цистерни у складі та житловий будинок.

Наразі пожежу після вибуху на газопроводі наразі ще не вдається загасити. Також відомо про мінімум шістьох постраждалих. Зокрема, жінку з опіками та підлітка, який отруївся димом, госпіталізували.

ЗМІ пишуть, що вогонь швидко перекинувся на житлові будинки - щонайменше три будівлі вже постраждали. Для допомоги в приборканні пожежі на газопроводі вже направили пожежний поїзд. Він містить цистерни з водою і піноутворювач.

Загоряння було локалізовано. Заграву від пожежі місцеві бачать за кілька кілометрів від місця загоряння.

Нагадаємо, у районі військового полігону біля російського Іжевська пролунав потужний вибух. У соціальних мережах зʼявилися фото, на яких за кілометри від місця події видно величезний вогняний стовп. У МНС російської федерації розповіли, що причиною вибуху стали технічні роботи та "випробування" на Воткінському машинобудівному заводі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, вибух на нафтопереробному заводі у Волгограді "організували" безпілотники Служби безпеки України. Про це пишуть українські ЗМІ. Відомо, що на одному з найбільших нафтопереробних заводів російської федерації "Лукойл" прогриміли два вибухи. Наразі завод втрачає значну частину виробничої потужності.

Головне