"У росії є небайдужі громадяни": в ГУР прокоментували вибух на підстанції в Єкатеринбурзі

Вибухи на інфраструктурних об'єктах у рф є відповідальністю російської влади. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

Андрій Юсов в ефірі телемарафону наголосив, що в росії продовжується деградація інфраструктури. І те, що вибухає в рф - є відповідальністю влади самої рф.

"Але на цій території справді є небайдужі громадяни, які роблять усе, щоб власну країну звільнити швидше у єдиний законний спосіб – збройної боротьби проти кривавого путінського режиму".

Коментуючи вибух в Єкатеринбурзі, заявив, що серед росіян є "небайдужі громадяни".

"На території росії є справді небайдужі громадяни, які не можуть миритися з путінською диктатурою і роблять все можливе для того, щоб власну територію і країну звільнити швидше в єдиний законний спосіб від кривавого путінського режиму", – додав Юсов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, минулої ночі було гучно не лише в українських містах. Також не спали і жителі російського Санкт-Петербурга.

Як повідомляють російські ЗМІ, у ніч на суботу, 2 березня, на росію летіли БПЛА. Їхні уламки після збиття впали на будинок у Санкт-Петербурзі та пошкодили його.

Головне