У Німеччині під час супроводу кортежу Орбана в ДТП загинув поліцейський, - ЗМІ

У Німеччині під час супроводу кортежу Орбана в ДТП загинув поліцейський, - ЗМІ

Кортеж угорського прем’єр-міністра Віктора Орбана, який супроводжував його під час візиту до Німеччини, потрапив в аварію, в результаті чого загинув 61-річний офіцер німецької поліції. Про це повідомляє видання Bild.

Аварія трапилась в Штутгарті, - повідомляє місцева поліція. У заяві вказано, що все сталось під час супроводу "державного гостя", йдеться саме про Орбана та його кортеж.

За даними поліції, 69-річна водійка BWM не помітила перекриття дороги та зіткнулася з мотоциклом 61-річного правоохоронця. Від сили удару його транспортний засіб відкинуло на мотоцикл 27-річного поліцейського, який перегороджував перехрестя.

Коп, якому був 61 рік невдовзі помер у лікарні, 27-річний поліцейський отримав важкі травми та перебуває на лікуванні у лікарні.

Нагадаємо, Україна вже у липні зможе отримати 1,4 млрд євро від Європейського Союзу. Кошти буде надано на військову допомогу, повідомив Верховний представник ЄС з питань зовнішньої політики та політики безпеки Жозеп Боррель.

Як писали "Ми-Україна" раніше, головним суддею поєдинку "Україна – Бельгія" призначили 45-річного англійця Ентоні Тейлора. Про це повідомляє преслужба УЄФА.

Відомо, що йому будуть допомагати Гарі Бесвік і Адам Нанн. Четвертим арбітром стане швед Гленн Нюберг. 

Головне