У Криворізькій РВА розповіли про вчорашній удар балістичними ракетами по Кривому Рогу

У Криворізькій РВА розповіли про вчорашній удар балістичними ракетами по Кривому Рогу

Російське окупаційне військо у суботу вранці, 12 серпня, здійснило удар балістикою по Кривому Рогу Дніпропетровської області. Про наслідки в ефірі "Ми-Україна" розповів голова Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

"Щодо результатів вчорашнього обстрілу, найголовніше, що ніхто не постраждав. І вся критична інфраструктура працює безперебійно, всі комунальні підприємства працюють, жодного збою не було. Тобто результатів обстрілу, тих, що вони (росіяни - ред.) хотіли, вони не досягли і все у нас добре", - зазначив він.

Сирена у місті спрацювала вже після вибухів. Спеціалісти наразі активно займаються питанням виявлення балістичних загроз, розповів Ситниченко.

"Нині працюють фахівці щодо можливості виявлення цього типу ракет і питання це стоїть гостро, бо це вперше такий випадок і напевне не тільки у нас. Тому зараз це обговорюється і я впевнений, що найближчим часом це питання буде вирішено", - сказав очільник РВА.

Нагадаємо, 12 серпня вранці окупаційне військо завдало удару по Кривому Рогу із застосуванням балістичних ракет. Обійшлося без поранених та загиблих. Більше за минулу добу ворожих обстрілів по Криворізькому району не було, натомість росіяни продовжили тероризувати Нікополь. Місто накривали з важкої артилерії, постраждало 15 будинків.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські загарбники намагаються знайти українських партизанів на тимчасово окупованих територіях. Для цього росіяни влаштовують спеціальні рейди поліцаїв. Учасників підпілля шукають навіть у громадському транспорті.

Головне