У Києві чоловік пограбував аптеку та розтрощив магазин

У Києві чоловік пограбував аптеку та розтрощив магазин

У Святошинському районі Києва затримали 23-річного чоловіка, який пограбував аптеку та потрощив продуктовий магазин. Про це повідомляє поліція міста Києва.

"Зловмисник увірвався до приміщення аптеки й почав сперечатися з фармацевтом. Під час сварки він розбив скло каси та забрав монітор від компютера, а також вітаміни з вітрини. Після цього хуліган втік", - йдеться в повідомленні.

Згодом зловмисник зайшов до продуктового магазину та почав де почав нецезурно лаятись до людей та розбив скло вхідних дверей. 

Варто зауважити, що охоронці разом із співробітниками поліції затримали чоловіка. Раніше фігурант вже притягував до кримінальної відповідальності.

Затриманому повідомили про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави. За скоєне чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські затримали 37-річного чоловіка, який напав на молоду жінку у підземному переході, відібрав у неї 4 тисячі гривень і зґвалтував.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Дніпрі Служба безпеки України спільно з Національною поліцією затримали зловмисників, які викрадали кошти з банківських рахунків загиблих військових

Головне