У Херсоні внаслідок російських обстрілів загинула людина, - ОВА

У Херсоні внаслідок російських обстрілів загинула людина, - ОВА

Окупаційна армія рф не припиняє щоденно гатити по населених пунктах Херсонщини. Минулої доби, 17 грудня, ворог 80 разів накривав вогнем херсонські міста, селища та села. В результаті обстрілів загинула людина, інформує ОВА. 

Військовослужбовці рф били по території Херсонської області зі ствольної та реактивної артилерії, застосовувати танки, міномети, авіації та дрони. В цілому по населених пунктах прилетіло майже 380 снарядів, з них 47 - по Херсону. 

Ворог цілив по житлових кварталах. 

Як уточнили в Офісі генпрокурора, чоловік загинув у Херсоні 17 грудня близько 10:20. Противник вів вогонь по центрлаеій частині обласного центра. 

"Внаслідок ворожої атаки загинув 81-річний чоловік, який йшов вулицею", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, днями Херсонська облрада анонсувала запуск в обласному центрі двох підземних лікарень. У місті збираються відкрити перинатальний центр та одну з міських лікарень, де буде операційна, у якій можна буде постійно працювати.

Нагадаємо, 5 грудня під час обстрілу Херсона загарбники вбили українського волонтера Руслана Анісенка з організації "Справжні". Життя чоловіка трагічно обірвалось зранку в Міжнародний День волонтера.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 17 грудня сукупні втрати окупаційного війська рф у війні проти України зросли на ще 1090 солдатів, 44 танки та 60 бойових броньованих машин.

Головне