У Херсоні окупанти влучили дроном по працівникам комунальних служб, - ОВА

У Херсоні окупанти влучили дроном по працівникам комунальних служб, - ОВА

У Дніпровському районі Херсона 19 жовтня, окупанти дроном влучили по працівникам комунального підприємства, внаслідок чого постраждали п'ятеро людей.

Про це повідомляє Херсонська обласна державна адміністрація.

У повідомленні йдеться, що внаслідок удару окупантів постраждали чоловіки віком 21, 48, 53 та 58 років, а також 42-річна жінка. Усі потерпілі отримали вибухові травми та контузії. Медики надають потерпілим всю необхідну допомогу.

До лікарні звернувся також 60-річний херсонець, котрий постраждав внаслідок скидання вибухівки з дрона. В момент удару потерпілий перебував біля магазину у тому самому районі. Він дістав мінно-вибухову травму та уламкове поранення ноги.

Нагадаємо, російська окупаційна армія здійснила авіаційну атаку на Шосткинську громаду на Сумщині. Загарбники використовували керовані авіабомби та дрони-камікадзе. Внаслідок удару поранено сім осіб, а також пошкоджено об'єкти енергетичної та іншої інфраструктури. В ДСНС зазначили, що під час ударів постраждала будівля пожежно-рятувального підрозділу.

"Вночі 19 жовтня ворожа авіація завдала удару по пожежно-рятувальному підрозділу в м. Шостка. Частково зруйновано будівлю. На момент атаки особовий склад перебував в укритті", - йдеться у дописі.

Також, війська рф завдали 243 удари по семи населених пунктах Запорізької області за минулу добу, 18 жовтня. Крім того, ворог завдав ракетної атака по Одесі. Ворог поцілив у приватний сектор поблизу міста, виникла пожежа.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, через ворожі обстріли понад 73 000 споживачів у трьох областях залишаються без електроенергії.

Головне