У Херсоні окупанти скинули вибухівку з дрона поруч із тролейбусом

У Херсоні окупанти скинули вибухівку з дрона поруч із тролейбусом

У Херсоні російські загарбники скинули вибухівку з безпілотника поруч із тролейбусом. Про це повідомив очільник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

"На розі вулиць у Дніпровському районі Херсона рашисти скинули вибухівку з безпілотника поруч із тролейбусом", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що перехожі та пасажири не травмувалися. У водія - стрес. У тролейбусі було вибито скло, яке вже замінили.

Нагадаємо, що у Запоріжжі кількість постраждалих унаслідок російської атаки 26 вересня зросла до 10 людей. Двох мирних жителів госпталізували до медичного закладу, де вони знаходяться під наглядом лікарів.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у результаті російського удару по Краматорську на Донеччині частково зруйновано багатоповерхові будинки, є постраждалі. На місці працюють рятувальники, поліція та медики, надаючи допомогу постраждалим.

Головне

Прем'єр-міністр Грузії висловився щодо використання в політичній рекламі партії "Грузинська мрія" кадрів зруйнованих українських міст напередодні парламентських виборів.