У ГУР анонсували нові операції в окупованому Криму

У ГУР анонсували нові операції в окупованому Криму

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов повідомив, що українські захисники готують нові операції в тимчасово окупованому Криму.

Про це він сказав у телевізійному ефірі "Еспресо".

Юсов вказав, що на даний момент триває підготовка до серії операцій, схожих на події в Керчі.

Він також зазначив, що Чорноморський флот рф має достатньо носіїв крилатих ракет "Калібр". Юсов висловив переконання, що найближчим часом буде оголошено новини про ці операції.

Щодо інформації у мережі щодо можливого розголошення координат судна "Аскольд", Юсов утримався від підтвердження або спростування, вважаючи, що на даному етапі немає необхідності коментувати ці речі.

Нагадаємо, вдень у суботу, 4 листопада, в тимчасово окупованому місті Керч у Криму було чутно звуки вибухів: у ЗСУ підтвердили успішні удари по суднобудівному заводу "Залив" та пошкодження російського ракетоносія "Аскольд".

Успішні удари Збройних Сил України по суднобудівному заводу "Залив" також підтвердили в Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ.

"Увечері 4 листопада Збройні Сили України завдали успішних ударів по морській та портовій інфраструктурі суднобудівного заводу "Залив" у окупованій Керчі", - йдеться в повідомленні.

А 6 листопада у відомстві підтвердили пошкодження російського ракетоносія "Аскольд" та опублікували фото враженого корабля. 

"За наявною інформацією, корабель отримав значні ушкодження та можливо не підлягає ремонту", - зазначили в Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, від початку наступальних дій ворога на Авдіївку єдине, чого він досяг - це величезні втрати у живій силі та військовій техніці.

Головне