У Дергачах внаслідок російського авіаудару постраждали п’ятеро людей

У Дергачах внаслідок російського авіаудару постраждали п’ятеро людей

Російські окупанти здійснили серію атак на Харківську область із застосуванням керованих авіаційних бомб (КАБ). Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Він наголосив про те, що постраждалих та руйнування в кількох населених пунктах регіону.

Найбільше постраждали Дергачі, де внаслідок ворожого удару зайнялися гаражі та було поранено п'ятьох місцевих жителів, включаючи 14-річного підлітка. Постраждалі отримали осколкові поранення та гостру реакцію на стрес.

У Харкові близько 4:10 ранку ворожа КАБ влучила в гаражний кооператив у Київському районі міста. На щастя, обійшлося без жертв, хоча інфраструктура зазнала пошкоджень.

Також під удар потрапила Малоданилівська громада. У селі Черкаська Лозова внаслідок обстрілу виникла пожежа – вигоріла площа близько 1 гектара. Постраждалих немає.

Правоохоронні органи та рятувальники продовжують працювати на місцях ударів, надаючи необхідну допомогу постраждалим та ліквідовуючи наслідки обстрілів.

Нагадаємо, по Запорізькій області протягом минулої доби, 1 жовтня, російські окупанти завдали 255 ударів по 13 населених пунктах. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, станом на ранок 2 жовтня в акваторії Чорного моря перебуває один російський військовий корабель, оснащений крилатими ракетами "Калібр", потенційна загроза обмежена чотирма ракетами. Про це повідомляють Військово-Морські сили ЗСУ.

Головне