У Чорному та Азовському морях несуть службу по одному кораблю рф: чи є ракетоносії

У Чорному та Азовському морях несуть службу по одному кораблю рф: чи є ракетоносії

На бойовому чергуванні у Чорноморській акваторії станом на ранок понеділка, 6 листопада, перебуває один корабель російського флоту. Судно не споряджене ракетами, інформує пресслужба Військово-морських сил ЗС України. 

Так само і в акваторії Азовського моря носіїв високоточного озброєння на сьогодні не зафіксовано. На бойовому чергуванні перебуває одне російське судно. 

У Середземномор'ї нині знаходяться два кораблі ворожого флоту, також без ракет на борту.

корабли.jpg (98 KB)

Нагадаємо, речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетечнук напередодні розповів, що після "прильоту" по суднобудівному заводі "Залив" в окупованій Керчі російські окупанти одразу розосередили свої кораблі та взяли "оперативну паузу", щоб, ймовірно, обдумати, як їм діяти далі. Він також звернув увагу на зменшення ворожого угруповання в Середземному морі та пояснив, що це відбувається, ймовірно, через "присутність там великого корабельного угруповання країн НАТО".  

Як писав "Ми-Україна" раніше, в ОК "Південь" наголосили, що попри розосередження російського корабельного угруповання після удару по заводу в Керчі та відсутність ракетоносіїв у Чорному морі рівень ракетної загрози залишається високим

Головне