У Часовому Яру немає російських військових, - ОСУВ "Хортиця"

У Часовому Яру немає російських військових, - ОСУВ

Російські окупанти намагаються обійти місто по флангах через населені пункти Богданівка та Іванівське. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин.

"Противник не полишає спроб тиснути на Часів Яр, виконуючи певні дедлайни. Сили оборони контролюють обстановку. Ворожої армії в місті немає, ворог не перетинав рубежі і кордони міста", - зазначив він.

Для захоплення міста російська армія намагається обійти його по флангах через населені пункти Богданівка та Іванівське, активно штурмує ці селища, щоб "взяти в лещата Часів Яр"

Ворог завершує своє перегрупування, а неподалік Білогорівки заводить додаткові штурмові групи. Також штурмові групи переміщуються у районах Кліщіївки і Андріївки. Там ворог планує проводити штурмові дії в районі Іванівського.

Нагадаємо, російське військово-політичне керівництво поставило перед армією рф ціль взяти під контроль Донецьку та Луганську область в їхніх адміністративних межах. Якщо це у агресора вдасться, наступною цілю стане окупація Запорізька область, розповів командувач Сухопутних військ ЗС України Олександр Павлюк в інтерв'ю The Times.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України запобігла черговому ракетно-бомбовому удару по Харківщині. Затримано інформатора російських спецслужб, який під виглядом прогулянок з собакою намагався виявити позиції українських військ, повідомляє пресцентр СБУ в Telegram. 

Головне