Стріляв з рушниці по військових: у Луцьку затримано чоловіка

Стріляв з рушниці по військових: у Луцьку затримано чоловіка

У Луцьку правоохоронці затримали чоловіка, який стріляв з рушниці по військових ТЦК, ним виявився 40-річний місцевий житель. Про це повідомила поліція Волинської області.

Інцидент трапився вночі 27 серпня в обласному центрі. Невідомий відкрив вогонь по військовослужбовцях, які несли службу з охорони режимного об’єкту на посту. Військові відкрили вогонь у відповідь.

4 вересня правопорушника затримали - ним виявився 40-річний місцевий мешканець. Всі інші деталі встановлюються.

Зброю у нього вилучили та направили на дослідження. Мотиви скоєння злочину фігурантом встановлюються слідством, зазначають у поліції.

За фактом посягання на життя військовослужбовця триває досудове розслідування, розпочате за ст. 348 Кримінального кодексу України. Після оголошення затриманому підозри вирішуватиметься питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

Нагадаємо, завдяки зусиллям волонтерів організації Save Ukraine вдалося повернути ще одну українську родину з тимчасово окупованої частини Херсонщини на підконтрольну уряду територію. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерка соціальної політики Оксана Жолнович під час свого візиту на Черкащину оголосила про запуск нової програми для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) під назвою "підтримане проживання".

 

Головне