Столична влада оголосила про початок опалювального сезону у Києві

Столична влада оголосила про початок опалювального сезону у Києві

У Києві розпочався опалювальний сезон. До тепла вже почали підключати лікарні, школи та дитячі садки. Про це повідомив київський міський голова Віталій Кличко.

"Столиця вже розпочала підключати до тепла об’єкти соціальної інфраструктури - лікарні, школи, садки, - за заявками їхніх керівників", - зазначив Кличко.

Разом з тим він наголосив, що житловий фонд поки що до тепла підключати не будуть. Це станеться, лише коли середньодобова температура три дні поспіль не перевищуватиме +8 градусів.

"Щодо комунальної сфери, житлових будинках, - ми орієнтуємось на погоду, щоб раціонально витрачати тепло. Коли три доби середньодобова температура опускатиметься нижче +8 градусів з подальшим прогнозом на похолодання, розпочнемо підключати і комунальні будівлі", - зазначив мер Києва.

При цьому він наголосив, що підключення житлових будинків до тепла відбуватиметься після подачі відповідних заявок від ОСББ та ЖБК.

Як повідомляли "Ми-Україна", Україна вперше в історії планує пройти майбутній опалювальний сезон, користуючись лише газом, видобутим на власних родовищах.

Головне