Смерть Кадирова може спричинити в рф ефект "Чорного лебедя", - політолог

Смерть Кадирова може спричинити в рф ефект

Смерть голови Чеченської республіки Рамзана Кадирова може спричинити у росії ефект "Чорного лебедя". Таку думку висловив голова Центру аналізу та стратегій Ігор Чаленко в ефірі ток-шоу “На часі” на каналі “Ми-Україна”.

"Те, що зараз смерть Кадирова може спричинити певний ефект "Чорного лебедя" - цілком можливо. Бо Кадиров це все-таки один зі стовпів путінського режиму. Це така сама була "перемога" для Путіна свого часу, як і "Крим наш". Тому його смерть дійсно завдасть непоправної шкоди самому Володимиру Володимировичу (Путіну, - ред.)", - зазначив Чаленко.

Разом з тим він додав, що саме через це до особи Кадирова зараз так багато уваги.

"Тому зараз стільки уваги серед підконтрольних опозиціонерів, в тому  числі і пані Собчак, у батька якої свого часу і працював Путін", - наголосив політолог.

Нагадаємо, раніше речник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов повідомив, що глава Чеченської республіки росії Рамзан Кадиров перебуває у дуже важкому стані.

"Ми можемо підтвердити, що в нього (Кадирова) чергове важке загострення, і він перебуває у дуже тяжкому стані останні кілька днів”, – розповів представник ГУР.

Як повідомляли "Ми-Україна", в ГУР МОУ заявили, що підтвердження смерті Рамзана Кадирова немає.

Головне