Російська тенісистка після перемоги у Мексиці підтримала Україну

Російська тенісистка після перемоги у Мексиці підтримала Україну

Російська тенісистка Вероніка Мірошниченко (WTA 327) прокоментувала свою перемогу в парному розряді на турнірі ITF W40 у мексиканському Веракрусі гаслом "Слава Україні". Про це вона повідомила у своїх соцмережах. 

"Завершую цей сезон з перемогою. Дуже вдячна своїм близьким, своїй родині, своїй команді за підтримку. Незважаючи на труднощі, цей сезон був дуже класним, було багато сліз, багато усмішок, багато перемог, завершую з найкращим (поки що рейтингом) в одиночці (247) і в парі (327). Будемо далі працювати і рухатися тільки вперед з новими силами наступного сезону. Слава Україні", – написала тенісистка на своїй сторінці в інстаграм.

Вероніка Мірошниченко має російське громадянство, але виросла та все дитинство провела у Запоріжжі. А на кожен матч вона виходить з синьо-жовтою стрічкою.

У 11 років вона переїхала до США, а нещодавно заявляла, що займається питанням зміни російського громадянства.

Нагадаємо, Україна завоювала 34 медалі на Іграх нескорених-2023, які відбулися в німецькому Дюссельдорфі, - з них 12 золотих.

Про це повідомило видання "Суспільне Спорт". Як зазначається, на турнірі Україна завоювала 34 медалі: 12 золотих, 14 срібних та вісім бронзових.

Як писали "Ми-Україна" раніше, національна збірна України за чотири дні змагань Ігор Нескорених виборола сім золотих, 13 срібних та п’ять бронзових медалей. Золоті медалі Нескорені завоювали у таких видах спорту, як штовхання ядра, веслування на тренажерах на чотири та одну хвилини, плавання 100 м вільним стилем і 50 м на спині.


 

Головне