Сили оборони знищили десяток ударних дронів, які атакували столицю, - КМВА

Сили оборони знищили десяток ударних дронів, які атакували столицю, - КМВА

Російські окупаційні війська в ніч на 24 жовтня здійснили 14-ту повітряну атаку на Київ з початку цього місяця, застосувавши ударні дрони.

Про це повідомила у "Telegram" пресслужба Київської міської військової адміністрації.

"Місце запуску дронів – Курська область РФ, а на столицю безпілотники заходили переважно з північного і північно-східного напрямку. Повітряна тривога у столиці протягом ночі оголошувалася тричі і сумарно тривала майже шість годин. Силами і засобами ППО в повітряному просторі навколо Києва було виявлено біля десятка російських дронів. Усі ворожі БпЛА, які загрожували столиці були знешкоджені", - голова КМВА Сергій Попко.

За його словами, інформація щодо руйнувань чи постраждалих наразі не надходила. Дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються.

Нагадаємо, окупаційні війська також обстріляли залізничну колію на дільниці між Миколаєвом та Херсоном. Через атаку довелося впровадити зміни у рух поїздів. Наразі залізничні бригади намагаються відремонтувати пошкоджену ділянку. В "Укрзалізниці" планують відновити залізничне сполучення до зворотного рейсу.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Румунія вночі підняла винищувачі через загрозу російських дронів.

Головне