Сили оборони вночі знищили 14 ворожих дронів та одну авіаракету

Сили оборони вночі знищили 14 ворожих дронів та одну авіаракету

Російські окупанти у ніч на понеділок, 23 жовтня, знову атакували Україну дронами та ракетами. Повітряна тривога лунала у низці областей. 

Повітряні сили ЗСУ повідомили, що вночі українські захисники знищили 14 ворожих дронів (13 "шахедів" та один ударний БпЛА)  та одну авіаракету.

"У ніч на 23 жовтня 2023 року російські окупаційні війська атакували "шахедами", керованою ракетою Х-59 та безпілотником невстановленого типу. "Шахедами" противник атакував із півдня (мис Чауда, Крим), спрямував їх у різних напрямках - південні, східні та центральні регіони України, по маршруту слідування ударних БПЛА працювала протиповітряна оборона. Ракету Х-59 застосовано із літака Су-34 з повітряного простору ТОТ Запорізької області, безпілотник не встановленого типу імовірно був запущений з північного кордону", - йдеться у повідомленні.

Знімок екрана 2023-10-23 о 08.21.01.png (911 KB)

Як повідомляли "Ми-Україна", минулої доби, 22 жовтня, загальні бойові втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 870 загарбників. Наші оборонці за учорашній день також знищили 12 танків, 22 бойові броньовані машини, 25 артилерійських систем, два засоби ППО та шість дронів різних типів.

Головне