Серед постраждалих у Львові — 6-річний Олександр із мамою Оленою

Серед постраждалих у Львові — 6-річний Олександр із мамою Оленою

Серед постраждалих у Львові – 6-річний Олександр, який перебуває в лікарні разом із мамою Оленою. Про це повідомил в першому медичному об'єднанні Львова.

Хлопчика доставили в медичний заклад у стані середньої важкості, з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, численні садна, підозра на перелом тазу і верхньої кінцівки. Наразі дитина перебуває в стаціонарі хірургічного відділення.

"Ми прокинулися від вибуху і через секунду влетіла у вікно вибухова хвиля. У нас завалило повністю сходову клітку, але там такий лаз лишився. То добре, що ми змогли [вибратися]. Готові були, щоб ми випригували, бо на даху, практично на горищі, в нас вже пожежа палала", — розповла мама хлопчика Олена.

Загалом сьогодні в Першому медичному об’єднанні Львова допомогу надали 50 постраждалим, серед яких 8 дітей. Усі діти госпіталізовані у стані середньої важкості, їхній вік — від 5 до 15 років.

Нагадаємо, Львівщина скерує з резервного фонду обласного бюджету 30 мільйонів гривень на подолання наслідків сьогоднішньої атаки ворога по Львову. Про це повідомив очільник ОВА Максим Козицький.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські терористи завдали ракетного удару по Львову. В результаті загинуло сім осіб, чотири з яких - з однієї родини.

Головне