Російські загарбники обстріляли Вільшани на Харківщині, є постраждалий

Російські загарбники обстріляли Вільшани на Харківщині, є постраждалий

Російські окупаційні війська у пʼятницю, 6 вересня, обстріляли селище Вільшани Харківського району, в результаті отримав поранення працівник підприємства. Про це повідомила пресслужба Харківської обласнасної прокуратури. 

“6 вересня близько 9:00 збройні сили РФ обстріляли селище Вільшани Харківського району. Пошкоджено приміщення цивільного підприємства, отримав поранення співробітник”, - йдеться в повідомленні.

Крім того, внаслідок ранкового удару по Люботину Харківського району у прокуратурі повідомили, що пошкоджено понад 20 житлових будинків. За попередніми даними правоохоронців, серії ударів (з 7:30 до 8:30) війська рф завдали з РСЗВ “Торнадо-С”.

Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, що  проєкт "Хочу жить" повідомив про черговий випадок воєнного злочину з боку російських військових - вони стратили українського військовополоненого, знявши це на відео та опублікувавши його в мережі.

Як писав "Ми-Україна", на Харківському напрямку спостерігається загострення ситуації. Протягом останніх днів противник демонструє підвищену активність та активно готується до наступальних дій.

Головне