Росіяни вночі атакували Україну дронами та ракетами: наслідки обстрілу по областях

Росіяни вночі атакували Україну дронами та ракетами: наслідки обстрілу по областях

Російські окупанти вночі та під ранок 24 вересня атакували територію України дронами та ракетами. У кількох областях прогриміли вибухи.

За даними Повітряних сил, дрони зафіксували у Київській, Житомирській, Чернігівській, Полтавській, Сумській, Вінницькій, Одеській, Харківській, Дніпропетровській, Кіровоградських, Миколаївській та Херсонській областях.

Вибухи у Запорізькій області

 

Серія потужних вибухів пролунала на Запоріжжі.

"Ворог поцілив по обʼєкту критичної інфраструктури. Зайнялася пожежа, яку оперативно погасили. Попередньо, без постраждалих", - написав голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

Окупанти ударили і по житловій забудові, одна людина загинула, ще дві отримали поранення. Зруйновані щонайменше два приватні будинки.

Вибухи на Черкащині

 

Жителі Черкас та області чули вибухи - роботу протиповітряної оборони.

Приблизно о 4-й ранку керівник обласної військової адміністрації Ігор Табурець повідомив про підвищений рівень небезпеки в області та активну роботу сил ППО.

У Черкасах гучний вибух після звуку, характерного для прольоту безпілотника, був чутний о 5:20.

Вибухи на Харківщині

 

Вночі міський голова Ігор Терехов повідомив про вибух у Київському районі міста. За його словами, вибух стався через влучання ракети на відкритій території, що спричинило пожежу. Її ліквідовували рятувальники. Інформації про постраждалих наразі немає.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, ЗСУ за добу "мінуснули" ще 1400 окупантів та багато техніки.

Головне