Росіяни вдарили по Станіславу на Херсонщині - поранено жінку, — ОВА

Росіяни вдарили по Станіславу на Херсонщині - поранено жінку, — ОВА

Херсонська обласна військова адміністрація повідомила про черговий акт агресії з боку російських окупаційних сил. Цього разу під ворожий обстріл потрапило село Станіслав Херсонської області. Про це повідомляють у Херсонській обласній військовій адміністрації.

Згідно з інформацією, оприлюдненою у офіційному Telegram-каналі Херсонської ОВА, обстріл відбувся вдень 9 липня. У повідомленні не уточнюється точний час атаки та тип використаної зброї. Також відсутня інформація про пошкодження цивільної інфраструктури чи житлових будинків.

Внаслідок атаки постраждала 60-річна місцева жителька. За даними обласної військової адміністрації, жінка отримала вибухову травму та уламкове поранення передпліччя. На момент оприлюднення інформації потерпілій надавалася необхідна медична допомога.

В повідомленні не надано додаткових коментарів щодо ситуації або можливих заходів у відповідь на атаку.

Нагадаємо, голова Національної поліції України Іван Вигівський провів важливу зустріч із заступником держсекретаря США Річардом Верма та послом США в Україні Бріджит Брінк. Про це повідомила Національна поліція України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, головне управління Національної поліції у місті Києві відкрило новий спеціалізований центр, спрямований на пошук зниклих безвісти українців. Центр надає комплексні послуги для сприяння розслідуванням та допомоги родинам зниклих осіб.

Головне