Росіяни атакували рятувальників на Сумщині: є поранені

Росіяни атакували рятувальників на Сумщині: є поранені

Російська окупаційна армія здійснила авіаційну атаку на Шосткинську громаду на Сумщині. Загарбники використовували керовані авіабомби та дрони-камікадзе.

Про це повідомляє Сумська ОВА.

Внаслідок удару поранено сім осіб, а також пошкоджено об'єкти енергетичної та іншої інфраструктури. Внаслідок цих ударів були знеструмлені деякі населені пункти Шосткинщини.

"На місцях прильотів працюють всі необхідні служби. Розгорнуто штаб ліквідації наслідків атаки ворога. Електропостачання частково відновлено, роботи тривають", - додали в ОВА.

Також в "Сумиобленерго" написали, що з 08:57 в Шосткинському, Конотопському та частині Сумського районів введені графіки аварійних відключень із першої по п'яту черги.

В ДСНС зазначили, що під час авіаудару постраждала будівля пожежно-рятувального підрозділу в Шостці.

"Вночі 19 жовтня ворожа авіація завдала удару по пожежно-рятувальному підрозділу в м. Шостка. Частково зруйновано будівлю. На момент атаки особовий склад перебував в укритті", - йдеться у дописі.

Через це п'ять рятувальників отримали поранення, їх госпіталізували. Водночас є пошкодження будівлі та швести одиниць техніки ДСНС.

Нагадаємо, війська рф завдали 243 удари по семи населених пунктах Запорізької області за минулу добу, 18 жовтня. Крім того, ворог завдав ракетної атака по Одесі. Ворог поцілив у приватний сектор поблизу міста, виникла пожежа.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у США мертвий донор неочікувано заплакав на операційному столі.

Головне