Росіянам везуть підкріплення, кількість атак постійно зростає, - Жорін

Росіянам везуть підкріплення, кількість атак постійно зростає, - Жорін

Російським військам везуть підкріплення, а кількість атак на лінії фронту постійно зростає. Про це заявив заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

За його словами, незважаючи на суттєві втрати армії окупантів під Андріївкою та Кліщіївкою в Донецькій області, вони все одно намагаються йти в наступ. Крім того, зараз ворогу постійно підвозять нове підкріплення у вигляді особового складу та техніки. Це дає їм можливість реалізовувати поки що локальні атаки, але кількість цих атак безперервно зростає.

Жорін зазначив, що успіхів ці атаки не мають, оскільки військові Збройних сил України дають їм відсіч. При цьому на півдні від міста Бахмут з українськими військовими воюють російські десантники. Саме вони найчастіше йдуть в атаку і є найбільш ефективними у загарбників.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти при наступі на Авдіївку використовують ту саму тактику, що і під час наступу на Бахмут. Тому Авдіївку цілком можна назвати другим Бахмутом, заявив військовий експерт Михайло Жирохов.

Головне