Росіян залякують для того, щоб вони не здавалися у полон ЗСУ, - Андрій Отченаш

Росіян залякують для того, щоб вони не здавалися у полон ЗСУ, - Андрій Отченаш

Окупаційні війська використовують методи залякування, щоб перешкодити своїм солдатам здаватися в полон Збройним Силам України. Про це повідомив військовослужбовець Андрій Отченаш.

Командир дронової ланки "Кара небесна" 4-ї Бригади оперативного призначення "Рубіж" розповів про різні реакції ворожих солдатів на залякування. За його словами, частина окупантів вдається до самогубства, однак чимало все ж здається в полон.

"Нещодавно наша бригада захопила 20 полонених під час одного штурму. Серед них був навіть боєць на милицях, який брав участь у наступі, незважаючи на поранення," - зазначив військовослужбовець.

Нагадаємо, на Покровському напрямку спостерігається значне посилення активності російських військ. Противник втричі збільшив кількість штурмових спроб у цьому секторі, розповів в ефірі "Ми-Україна" офіцер 59-ої окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький.

Як писали "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 3 липня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще 1200 солдатів армії рф. Сили оборони України також знищили дев'ять танків, майже два десятка бойових броньованих машин, 65 артсистем та два засоби ППО.

 

Головне